Topshops Julkollektion.

*Dregel* Jag bara dör lite här. Topshop har alltid skitsnygga plagg till un-affordable priser (vad gäller  min budget) Vilket är mycket irriterande, då dem verkligen är snyggt och häftigt mode som sticker ut.

Decogrunge kallas den här kollektionen. Jag älskar mode, för temats skull. Inspirationen kommer från 20 och 30-talets ´"flappergirls", den lite pojkaktiga men ändå glammiga stilen från det glada 20-talet.Uppklädd i väldigt lyxiga material, men sedan "party-wasted" stil på det. Grunge, en 90-tals musikgenre och stil, tänk Kurt Cobain, nirvana. Kan inte låta bli att dra paralleller till 70-talet också, färgerna och vissa attribut i plaggen känns väldigt 70-tal, t ex pyjamasliknande byxor och färgerna.

Älskar/vill ha den mörkröda sammetsklänningen med hjärta, glitterklänning och fransväskor !!! Partystilen + attribut till art deco fjädrar, pälsar och paljetter, åhhh så vackert.Köpte en skinnjacka där förra månaden för 950 men fick iallafall 10%. Glöm ej det om du är student och ska handla där ;)












*Min skinnjacka** :)


   

                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar